You dont have javascript enabled! Please enable it! Poängsystemet - Mupparna
Betala anonymt & säkert

Hej ho! Välkommen till vårt spännande Poängsystem!

Ja, du hörde rätt, det är mig, Kermit, och jag är här för att prata om något som är helt fantastiskt – vårt Poängsystem! Det är som att ha din alldeles egna lilla “muppet-show” av belöningar varje gång du shoppar hos oss!

Hur funkar det?

Nåja, det är inte så komplicerat som att få Miss Piggy att ändra sig! Varje gång du handlar hos oss och är inloggad, samlar du poäng baserat på hur mycket du shoppar för. Ju mer du shoppar, desto fler poäng får du. Det är en riktig “ribbitande” bra affär!

Hur tjänar jag poäng?

Du tjänar poäng snabbare än jag kan hoppa genom lily pad! Allt du behöver göra är att fortsätta att handla, och poängen ramlar in. Det är som att spela på det gröna teaterområdet, fast utan regn!

Vad kan jag göra med mina poäng?

Så, vad gör du med alla dessa underbara poäng? Du kan använda dem för att få fantastiska rabatter på framtida köp! Det är som att hitta en skattkista på botten av en regnbåge, fast utan att behöva gå igenom hela regnbågen!

Registrera dig nu och börja samla poäng, du!

Om du ännu inte har registrerat dig hos oss, är det dags att hoppa på “banjo-båten”! Registreringen är enkel och snabb, och du kan börja tjäna poäng direkt. Så häng med oss och låt oss göra shopping till något riktigt “ribbitande” kul!. Vi sparar inga kunduppgifter ändå!

Ditt nöje är vår glädje, och vi är glada över att ha dig som vår uppskattade kund.

Så välkommen till vårt Poängsystem, där varje köp är som en sång och en dans av belöningar! Yaaay!