You dont have javascript enabled! Please enable it! FAQ - Mupparna
Betala anonymt & säkert

Frågor & svar

Hej-ho där, kära kunder! Välkomna till vår grönaste och mest hjälpsamma hörna på internet – vår FAQ-sida. Här har jag, Kermit Grodan, hjälpt till att sammanställa svaren på alla de frågor ni kan tänkas ha när ni navigerar genom vår värld av underbara produkter och tjänster.

På denna sida kommer ni att finna en trädgård av kunskap, där varje fråga är en blomma som vi har närt med information och omsorg. Vi har gjort vårt bästa för att inkludera svar på de vanligaste, och ibland även de mest ovanliga, frågorna vi får från er, vår kära publik.

Använd sökfunktionen för att hoppa rakt in i dammen av svar, eller ta en lugn promenad genom våra kategorier för att utforska vad vi har att erbjuda. Vi strävar efter att göra denna plats lika inbjudande som min kära träskhem, och vi är alltid här för att svara på ytterligare frågor ni kan ha.

Om ni mot förmodan inte skulle hitta det ni söker här, oroa er inte! Ni kan alltid kontakta oss direkt, och vi kommer att göra vårt bästa för att assistera er. Tillsammans skapar vi en värld där ingen fråga förblir obesvarad!

Tack för att ni besöker, och kom ihåg – det är inte lätt att vara grön, men det är mycket enklare med er vid vår sida.

Safello, BTCX

Vart hittar jag växlingskvitto på Safello?

På Safello loggar du in med bankid som vanligt > Plånbok > Transaktioner > fota den transaktionen du ska visa oss.

Ta kort på transaktionen och bifoga bilden i mailet.

Klicka på slutförd och kopiera bitcoin adress samt transaktions id och bifoga det i TEXT format.

Maila oss med bilden på transaktionen och bifoga bitcoin adressen samt transaktions id för snabbast hantering.

Vart hittar jag växlingskvitto på Btcx

Kommer snart

Jag är avstäng på Safello/BTCX hur gör jag?

Om du har handlat på darknet via Safello/Btcx så är risken väldigt stor att du kan bli avstängd då darknet inte har implenterat någon säkerhet gällande byte av bitcoin adresser och därför kan dom lätt spåra vad du handlar om du köper via darknet. Blir du avstängd så är det 99.9% för att du har handlat på darknet och inte via oss.

Sedan ska du aldrig ange “mupparna” på köpinformation på Safello/Btcx.

Darknet

Hur går man in på darknet?

 1. Börja med att ladda ner Tor-webbläsaren från deras officiella webbplats och installera den. Instruktioner om hur du installerar Tor-webbläsaren finns tillgängliga på deras webbplats.

 2. För att ytterligare skydda din anonymitet kan du överväga att prenumerera på en pålitlig VPN-tjänst. Vi rekommenderar NordVPN på grund av dess höga hastighet och förmåga att inte lagra några användningsloggar.

 3. Efter att du har laddat ner och installerat din VPN, aktivera den innan du går vidare.

 4. Nu är det dags att öppna Tor-webbläsaren. Du kan göra detta när som helst efter att du har konfigurerat din VPN-anslutning.

Genom att följa dessa steg kan du öka din säkerhet och anonymitet när du utforskar dark web. Kom ihåg att användningen av dark web kan vara riskabel och ofta innehåller den olagligt innehåll, så det är viktigt att använda denna information med ansvar och överväga lagens och etikens aspekter.

Vad säljs på Darkweb?

Darknet är en del av internet som är avsiktligt dold från allmänheten och inte indexeras av vanliga sökmotorer. Eftersom det är en gömd del av internet, är det svårt att ge en fullständig och aktuell bild av vad som säljs där. Dessutom är mycket av det som finns på darknet olagligt, vilket innebär att du kan riskera att bryta mot lagen om du är aktiv där.

Trots detta är här några exempel på vad som historiskt sett har sålts på darknet:

 1. Olagliga droger: Darknet-marknader har varit kända för att sälja droger som narkotika, receptbelagda läkemedel och andra substanser.

 2. Stulna data och hackade konton: Personlig information, kreditkortsnummer och hackade konton har varit tillgängliga för försäljning.

 3. Falska identiteter och dokument: Det inkluderar förfalskade pass, körkort och andra dokument.

 4. Vapen: Även om detta varierar beroende på jurisdiktion, har det rapporterats om vapenförsäljning på darknet.

 5. Mjukvara och verktyg för cyberbrott: Verktyg för att genomföra cyberattacker, såsom skadlig programvara, DDoS-verktyg och mer.

 6. Tjänster: Allt från hacker förhyrning till kontraktsmord har ryktats förekomma, även om mycket av detta kan vara bluff eller bedrägeri.

Har Tor VPN?

Att använda Tor över VPN ger dig möjlighet att komma åt Tor även när du är på ett nätverk med begränsningar. När du väljer att använda VPN över Tor kan det dock öka risken för att din internetleverantör eller myndigheter upptäcker att du använder Tor, vilket i sin tur kan resultera i att de försöker blockera din åtkomst.

VPN

Vad är en VPN?

 1. En VPN, eller Virtual Private Network, är en teknik som används för att skapa en säker och privat anslutning över ett icke-säkert nätverk, såsom internet. Huvudsyftet med en VPN är att skydda din integritet och säkerhet online genom att kryptera din internettrafik och maskera din IP-adress.

  Här är några av de viktigaste funktionerna och fördelarna med VPN:

  1. Säkerhet: VPN krypterar din internettrafik och gör det svårt för tredje parter, inklusive hackare, internetleverantörer och myndigheter, att övervaka eller avlyssna din kommunikation.

  2. Anonymitet: Genom att använda en VPN kan du dölja din riktiga IP-adress och använda en annan IP-adress från VPN-tjänsten. Detta gör det svårt att spåra din plats och identifiera dig online.

  3. Åtkomst till blockerat innehåll: En VPN kan låta dig komma åt geo-blockerat eller censurerat innehåll genom att låta dig ansluta till servrar i olika länder.

  4. Säkerhet på offentliga nätverk: När du ansluter till en osäker eller offentlig Wi-Fi-anslutning, kan en VPN hjälpa till att säkra din data från potentiella hot.

  5. Sekretess och frihet: VPN-tjänster brukar inte spara användarloggar och strävar efter att skydda din integritet online. De kan också hjälpa dig att undvika övervakning från ditt eget lands myndigheter.

Måste jag ha VPN?

Nej, du måste inte ha en VPN. Användningen av en VPN är ett val som beror på dina specifika behov och användning av internet. Här är några scenarier där en VPN kan vara användbar och rekommenderas:

 1. Säkerhet och integritet: Om du vill förbättra din online-säkerhet och skydda din integritet, särskilt när du använder osäkra eller offentliga Wi-Fi-nätverk, kan en VPN vara en värdefull lösning. Det krypterar din internettrafik och gör det svårt för tredje parter att övervaka dina aktiviteter.
 2. Åtkomst till geo-blockerat innehåll: Om du vill komma åt webbplatser eller streamingtjänster som är begränsade till vissa länder, kan en VPN hjälpa dig att ansluta till servrar i de länderna och låta dig komma åt innehållet.
 3. Undvika övervakning: I vissa länder eller regioner kan myndigheterna övervaka internetaktivitet. En VPN kan hjälpa dig att undvika sådan övervakning och censur genom att göra din internettrafik svårare att spåra.
 4. Säkerhet vid nedladdning: Om du laddar ner innehåll från internet, särskilt om det är upphovsrättsskyddat material, kan en VPN hjälpa till att skydda din identitet och minska risken för rättsliga påföljder.
 5. Företagsanvändning: Företag och organisationer använder ofta VPN för att säkra kommunikation och dataöverföringar mellan olika kontor och medarbetare som arbetar på distans.

Kan man ha VPN på mobilen?

Ja, absolut, du kan använda en VPN på din mobiltelefon. De flesta VPN-tjänster erbjuder appar som är kompatibla med både iOS (Apple) och Android-enheter. Att använda en VPN på din mobiltelefon ger dig fördelarna med ökad säkerhet, integritet och möjligheten att komma åt geo-blockerat innehåll även när du är på språng.

För att installera och använda en VPN på din mobiltelefon kan du följa dessa generella steg:

 1. Välj en VPN-tjänst: Börja med att välja en pålitlig VPN-tjänst som erbjuder en app för din specifika enhet och ditt operativsystem.

 2. Ladda ner och installera VPN-appen: Besök din VPN-tjänsts webbplats eller gå till App Store (för iOS) eller Google Play Store (för Android) för att ladda ner VPN-appen.

 3. Logga in: När appen är installerad öppnar du den och loggar in med ditt VPN-konto, om du har skapat ett sådant.

 4. Anslut till en server: Välj en server från den lista som VPN-tjänsten erbjuder. Du kan vanligtvis välja en server i ett specifikt land för att ändra din virtuella plats.

 5. Anslut: Tryck på “Anslut” eller motsvarande knapp i appen för att inleda VPN-anslutningen. När VPN är aktiv, kommer din internettrafik att krypteras och skickas via den valda servern.

 6. Använd din telefon normalt: Du kan nu använda din mobiltelefon som vanligt, och all din internettrafik kommer att gå igenom VPN-tunneln, vilket ger dig extra säkerhet och integritet.

PGP

Hur man använder PGP?

PGP (Pretty Good Privacy) bygger på en krypteringsteknik som kallas för “public key cryptography,” eller asymmetrisk kryptering. Detta system innebär att varje användare skapar två nycklar, en privat och en offentlig.

Genom att använda den offentliga nyckeln från en annan användare kan du skicka meddelanden som är krypterade så att bara den avsedda mottagaren kan dekryptera dem. Dessutom kan du använda den offentliga nyckeln för att verifiera att det verkligen är den andra användaren som har skickat ett signerat mejl eller meddelande. På detta sätt ger PGP en stark nivå av sekretess och autentisering vid kommunikation över osäkra nätverk.

Vilket program använder man för PGP

För att använda PGP (Pretty Good Privacy) för e-postkommunikation finns det olika program och appar tillgängliga för olika plattformar. Här är några vanliga alternativ för Windows, iOS (Apple) och Android:

Windows:

 1. GnuPG (GNU Privacy Guard): GnuPG är ett gratis och öppen källkod-program för att implementera PGP-kryptering på Windows-datorer. Det är ett kraftfullt kommando-baserat verktyg, men det finns också olika grafiska användargränssnitt och integrationer som Kleopatra.

 2. Kleopatra: Kleopatra är ett användarvänligt grafiskt användargränssnitt för GnuPG och fungerar på Windows. Det gör det enklare att hantera dina PGP-nycklar och kryptera/avkryptera e-postmeddelanden.

iOS (Apple):

 1. PGP-appar: Det finns flera appar tillgängliga i App Store för iOS-enheter som möjliggör PGP-kryptering. Exempel inkluderar “PGP Everywhere” och “iPGMail.”

Android:

 1. OpenKeychain: OpenKeychain är en populär och gratis PGP-app för Android-enheter. Den låter dig hantera PGP-nycklar och använda dem för att kryptera och dekryptera meddelanden.

 2. APG (Android Privacy Guard): APG är en annan gratis PGP-app för Android som ger liknande funktionalitet för att hantera PGP-nycklar och använda dem för att skydda din e-postkommunikation.

 3. K-9 Mail: K-9 Mail är en öppen källkod e-postklient för Android som stöder PGP-kryptering genom integration med OpenKeychain eller APG. Detta gör det möjligt att skicka och ta emot PGP-krypterade e-postmeddelanden.

Varför krypterar man med PGP

Det finns flera viktiga skäl varför människor väljer att använda PGP (Pretty Good Privacy) eller andra liknande krypteringstekniker:

 1. Sekretess: Kryptering med PGP skyddar innehållet i meddelanden från obehörig åtkomst. Det innebär att endast den avsedda mottagaren, som har den privata PGP-nyckeln, kan dekryptera och läsa meddelandet. Detta är särskilt viktigt för att skydda personlig information och känsliga affärsdata från att hamna i fel händer.

 2. Säker kommunikation: Kryptering med PGP säkerställer att meddelanden inte kan avlyssnas eller ändras under överföringen. Det ger en hög grad av säkerhet för e-postmeddelanden och andra former av digital kommunikation, särskilt när du använder osäkra nätverk, som offentliga Wi-Fi-nätverk.

 3. Autentisering: PGP gör det möjligt att verifiera att meddelanden är avsända av den rätta personen och inte har ändrats under transporten. Genom att signera sina meddelanden med sin privata PGP-nyckel kan avsändaren bevisa sin identitet och att meddelandet inte har manipulerats.

 4. Skydd mot dataläckage: För organisationer och individer som hanterar känslig information, som företagshemligheter eller personuppgifter, är PGP ett effektivt verktyg för att förhindra oavsiktlig eller skadlig spridning av data.

 5. Skydd mot massövervakning: I en tid när övervakning av internettrafik är utbredd, kan användning av PGP vara ett sätt att minska risken för massövervakning och bevara din rätt till privatliv.

 6. Överensstämmelse med lagar och regler: Vissa branscher och jurisdiktioner kräver att vissa typer av kommunikation krypteras för att uppfylla lagliga krav för sekretess och datasäkerhet.

Flugsvamp 4 & Archetype

Vad är Archetype

Archetype Marknad: En Djupdykning i Den Digitala Underjorden

Archetype marknad är ett begrepp som har börjat få alltmer uppmärksamhet inom den digitala sfären. Det är en typ av onlineplattform där användare kan köpa och sälja olika typer av digitala produkter och tjänster. Dessa marknader har sitt ursprung på det mörka nätet eller darknet, en del av internet som inte är synlig för vanliga webbläsare och där anonymitet är nyckeln. Men vad är det egentligen som karakteriserar en archetype marknad, och vad skiljer dem från traditionella onlinebutiker?

Vad är en Archetype Marknad?

En archetype marknad är i grunden en digital plattform där användare kan handla med en mängd olika varor och tjänster, ofta anonymt. Dessa marknader har utvecklats som en reaktion på både konsumenternas och säljarnas ökande oro för integritet och anonymitet online. De erbjuder en plattform där användare kan köpa och sälja varor och tjänster, inklusive allt från illegala droger och stulna data till hackartjänster och falska identiteter. Medan detta kan verka oroande och potentiellt olagligt, finns det också legitima användningsområden för archetype marknader, som diskret handel med digitala produkter och kryptotillgångar.

Darknet: Hemvist för Archetype Marknader

Det är viktigt att förstå att archetype marknader har sina rötter i den djupare delen av internet, känd som darknet. Darknet är en del av webben som kräver särskild programvara och konfiguration för att komma åt, och användare kan agera i princip anonymt där. Detta har gjort det till en idealisk plats för archetype marknader att frodas, eftersom de kan erbjuda användarna den eftertraktade anonymitet som är svår att uppnå på den vanliga webben.

Det bör dock noteras att användning av archetype marknader för illegala ändamål är strängt förbjudet enligt lag i många länder. Handel med droger, vapen och stulna data är olagligt och kan leda till allvarliga rättsliga konsekvenser.

Slutsats

Archetype marknader är en del av den digitala underjorden som har blomstrat på darknet. Du kan betala med Monero. Dessa plattformar möjliggör anonym handel med varor och tjänster, både lagliga och olagliga. Trots det kontroversiella rykte de har, finns det legitima användningsområden för sådana marknader. Oavsett vad man tycker om dem, är det viktigt att förstå deras existens och påverkan på den digitala världen. Men kom ihåg att följa lagarna i ditt land och använda internet på ett ansvarsfullt och lagligt sätt.

 

Länkar till ARCHETYPE

http://archetyp.darkweb.wtf

Vad är Flugsvamp 4

Svenska Flugsvamp Marknader: En Undre Värld av Naturlig Mystik

Svenska flugsvamp marknader är ett begrepp som har dykt upp på den digitala scenen i Sverige och runtom i världen. Dessa marknader fungerar som plattformar där användare kan köpa och sälja olika arter av flugsvamp, som är kända för sina psykedeliska egenskaper. Likt archetype marknader har de sitt ursprung på internet, men de fokuserar på något annat – försäljning och köp av flugsvamp för olika ändamål. Men vad är det som utmärker svenska flugsvamp marknader, och hur fungerar de?

Vad är en Svensk Flugsvamp Marknad?

En svensk flugsvamp marknad är en digital plattform där användare kan handla med olika arter av flugsvamp. Dessa svampar innehåller psykedeliska föreningar som kan påverka medvetandet på olika sätt. Många människor är intresserade av att utforska dessa effekter av flugsvamp för både rekreationella och potentiellt terapeutiska ändamål. Det är viktigt att notera att användningen av flugsvamp inte är laglig överallt, och det finns risker och biverkningar att vara medveten om.

Svenska Flugsvamp Marknader: På Internet och Bortom

Svenska flugsvamp marknader har sina hemvister på den digitala arenan, inklusive webbplatser som tillhandahåller information om odling, extrahering och försäljning av flugsvamp. Dessa plattformar kan vara mycket informativa och kan fungera som gemenskapshubbar för dem som är intresserade av flugsvampskulturen.

Det är också viktigt att nämna att det finns både lagliga och illegala aspekter av svenska flugsvamp marknader. Att besitta eller sälja vissa arter av flugsvamp kan vara olagligt i vissa länder, medan det i andra kan vara tillåtet under strikta regler och begränsningar.

Slutsats

Svenska flugsvamp marknader är en del av den digitala underjorden som har väckt intresse i Sverige och internationellt. Flugsvamp 4 är en efterföljare av Flugsvamp 1, 2 och 3. (Flugsvamp 3 gjorde exitscam) Dessa plattformar möjliggör handel med flugsvamp, vilket kan vara förenat med både potentiella fördelar och risker. Oavsett vad man tycker om användningen av flugsvamp är det viktigt att förstå konsekvenserna och följa lagarna i ens eget land. Användning av sådana substanser bör alltid göras med medvetenhet om de möjliga hälsoriskerna och den juridiska statusen.

 

Länkar till FS4

fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion

fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion

fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion

fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion

fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion