Betala anonymt & säkert

Kundtjänst

Jag har inte fått min order

Om den är postad så bör du vänta 7 arbetsdagar innan du mailar om din order. Varannan dagsutdelning,helger, sommartider och jultider kan förlänga leveranstiden.

Kan jag swisha

De betalsätt vi har finns i kassan. Just nu finns det ingen krypto växlingssida som tar Swish. Om det ändras så annonserar vi det men just nu finns det kort och banköverföring m.m som alternativ.

Jag har fått fel, för lite eller utebliven vara.

Fota alltid obruten vakumförpackning.

Du kan se igenom vakumförpackningen vad som är i paketet.

För att vi ska påbörja ett ärende måste du fota obruten vakumförpackning för att vi ska kunna säkerställa att inget har tagits ut.

När det gäller lösa tabletter har vi förståelse för att det kan saknas men då kontrollerar man det direkt vid paketets ankomst och inte 1 vecka eller 1 månad senare. Du fotar då vad du vill och beskriver.

Du ska ALLTID ange ordernummer och bifoga bilder i dessa ärenden. Annars hanteras dom inte.

Vad är Stealth+

Stealth+ innebär förstärkt stealth (förbättrad säkerhet på försändelsen). Det garanterar inte att paketet kommer fram men det ökar chanserna även om vanlig frakt i princip alltid kommer fram så ökar detta chanserna då vi förstärker säkerheten och anonymiteten.

Vad händer om mitt paket är beslagtaget

Om ditt paket mot förmodan skulle bli beslagtaget vilket i stort sett aldrig händer så behöver du visa oss det brev du fått från polisen. Vi påbörjar då en egen utredning om vad som kan ha hänt. Men utan det pappret påbörjas inget ärende. Vi tar inte ansvar för paketen så fort vi postar dom men skicka bild på brevet så vi kan påbörja en utredning och ta beslut efter det. Att säga (polisen ringde mig bara o sa de fick inga papper godkänns inte och kommer lämnas utan åtgärd).

Jag har betalat för lite men kan bara skicka 250kr+

Om du har betalat för lite och blivit uppmanad att betala in resterande summa men bara kan köpa via växlingssidorna för minimum 250kr så kan du göra det. Allt överskott skapar vi en rabattkod på och ger tillbaka via mail så du kan använda det vid nästa köp.

Vi ändrar inte mängderna eller skickar tillbaka pengar.

Kontaktformulär

[contact-form-7 id=”e3d8a85″ title=”Kontaktformulär 1″]