You dont have javascript enabled! Please enable it! Marijuana - Mupparna
Betala anonymt & säkert

Marijuana

Marijuana, även känd som cannabis, är en växt som används för sina psykoaktiva egenskaper. Den innehåller föreningen delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), som är ansvarig för dess psykoaktiva effekter. Titta gärna in i vår Cannabis avdelning.

Hur tar man Marijuana

Marijuana kan konsumeras genom att röka torkade blommor och blad, använda en vaporizer, äta edibles (livsmedel som innehåller cannabis), eller använda koncentrat som oljor eller tinkturer.

Normal dos av Marijuana

Doseringen av marijuana varierar beroende på användarens tolerans och syftet med användningen. Det är viktigt att vara försiktig med doseringen eftersom effekterna kan vara kraftfulla och variera. Vanligtvis rullar man en joint på ca 0.2-0.3g

Hur länge innan Marijuana verkar

Effekterna av marijuana kan börja märkas inom några minuter till en timme beroende på hur det konsumeras.

Hur är ruset på Marijuana

Ruset från marijuana varierar beroende på stam och THC-innehåll, men det inkluderar vanligtvis eufori, ökad aptit, avslappning och förändrad perception. Sen beror det på om du röker Indica eller Sativa. Indica är mer neråt och Sativa mer uppåt.

Hur länge varar Marijuana ruset

Efter att effekterna av marijuana har avtagit kan en person känna sig avslappnad eller trött. Vissa kan uppleva ökad aptit, även känd som “munchies.”

Hur mår jag efter Marijuana

Efter att effekterna av marijuana har avtagit kan en person känna sig avslappnad eller trött. Vissa kan uppleva ökad aptit, även känd som “munchies.”

Hur länge kan Marijuana spåras i urin eller blod

Marijuana kan vanligtvis spåras 7-30 dagar i urin samt 2 veckor i blodet. Detta beror på hur mycket man rökt med och hur länge. Ju längre man röker ju längre tid kan det spåras.

Vad är straffet på Marijuana

Innehav och användning av marijuana är olagligt i Sverige enligt narkotikalagstiftningen. Straffet kan variera beroende på mängd och omständigheter, men det kan inkludera böter och/eller fängelse.