You dont have javascript enabled! Please enable it! Edibles - Mupparna
Betala anonymt & säkert

Edibles

Edibles

Edibles är produkter som innehåller cannabisextrakt och används som en alternativ metod för att konsumera cannabis. De kan vara i form av godis, bakverk, eller andra livsmedel. Titta gärna in i vår Cannabis avdelning.

Hur tar man Edibles

Edibles konsumeras genom att äta dem. De vanligaste formerna är godis, kakor, choklad, och andra livsmedel som innehåller cannabis.

Normal dos av Edibles

Dosering varierar kraftigt men det kan vara bra att börja med mindre dos än man tror då det är lätt att överdosera och då få en negativ effekt än vad man är ute efter. Prova dig fram på ex 20mg och öka när du känner att du behöver men överdosera inte och försök hålla dig på samma dos när du hittat en bra. Därför är det alltid bra att köpa samma sort för då vet man hur mycket man behöver.

Hur länge innan Edibles verkar

Effekterna av edibles tar vanligtvis längre tid att märkas än vid rökning eller vapen, vanligtvis 30 minuter till 2 timmar beroende på personens metabolism.

Hur är ruset på Edibles

Ruset från edibles kan vara starkt och långvarigt. Det inkluderar eufori, förändrad perception, avslappning och ibland paranoia eller ångest, särskilt om doseringen inte är korrekt.

Hur länge varar Edibles ruset

Effekterna av edibles kan vara kraftigare och längre än vid rökning eller vapen och kan pågå i flera timmar, vanligtvis upp till 3-5 timmar eller längre.

Hur mår jag efter Edibles

Efter att effekterna har avtagit kan en person känna sig trött eller dämpad. Vissa kan uppleva en “baksmälla” dagen efter med låg energi och kognitiv nedsättning. Detta beror helt på vilken mängd man tar. Ju högre dos ju “tröttare” kan man upplevas efteråt.

Hur länge kan Edibles spåras i urin eller blod

Tidsramen för att spåra cannabis i blod eller urin varierar beroende på flera faktorer, inklusive dos och individuell metabolism.

Vad är straffet på Edibles

Innehav och användning av cannabisprodukter, inklusive edibles, är olagligt i Sverige och omfattas av narkotikalagstiftningen. Straffet kan variera beroende på lokal lagstiftning och omständigheterna, men det kan inkludera böter och/eller fängelse.

Källor