You dont have javascript enabled! Please enable it! Svamp - Mupparna
Betala anonymt & säkert

Svamp

Mikrokapslar Cubensis B 150mg

Svampar som innehåller psilocybin är naturligt förekommande substanser med psykedeliska egenskaper. De är kända för att inducera hallucinationer och ändrad perception. Titta gärna in i vår Psykadeliskt avdelning.

Hur tar man Svamp

Psilocybinsvampar tas vanligtvis oralt genom att äta dem råa eller efter att de har torkats. De kan också användas för att brygga te.

Normal dos av Svamp

Doseringen av psilocybinsvampar varierar beroende på svampens art och individuell tolerans. Det är viktigt att vara försiktig med doseringen, eftersom svamparna är psykedeliska och potenta.

Hur länge innan Svamp verkar

Varaktigheten av effekterna från psilocybinsvampar varierar beroende på dos och individuell känslighet, men de kan vara i flera timmar.

Hur är ruset på Svamp

Ruset från psilocybinsvampar inkluderar visuella och auditiva hallucinationer, förändrad perception, och en ökad känsla av samhörighet med omgivningen.

Hur länge varar Svamp ruset

Varaktigheten av effekterna från psilocybinsvampar varierar beroende på dos och individuell känslighet, men de kan vara i flera timmar.

Hur mår jag efter Svamp

Efter att effekterna av psilocybinsvampar har avtagit kan en person känna sig trött, mentalt utmattad eller i gott humör. Vissa kan uppleva ökad insikt och reflektion.

Hur länge kan Svamp spåras i urin eller blod

Tidsramen för att spåra psilocybin i blod eller urin är kort och kan vara svår att upptäcka efter bara några dagar.

Vad är straffet på Svamp

Psilocybinsvampar innehåller psilocybin, som är en klassad narkotika i Sverige. Innehav och användning av psilocybinsvampar kan leda till straff enligt narkotikalagstiftningen. Straffet kan variera beroende på mängd och omständigheter, men det kan inkludera böter och/eller fängelse.

Källor