Betala anonymt & säkert

Orissa India 250mg

Fr: 350 kr

Orissa India 250mg är en potent variant av psilocybin-svampen Psilocybe cubensis, känd för sina kraftiga hallucinogena effekter. Denna svamp används ofta av dem som söker djupa, intensiva psykedeliska upplevelser.

Användare kan inta Orissa India 250mg genom att svälja våra kapslar, vilket är en vanlig och bekväm metod. De hallucinogena effekterna kan variera men varar vanligtvis mellan 4 till 6 timmar beroende på dos och personens kroppsvikt samt tolerans.

Psilocybin, den aktiva substansen i svampen, kan spåras i urinen i cirka 24 timmar, i blodet i upp till 48 timmar, och i håret upp till 90 dagar efter användning.

 Genomför detta köp och få 10-75 Poäng
 Genomför detta köp och få 10-75 Poäng
Artikelnr: SVAMP52 Kategori:

Vad är Orissa India

Orissa India 250mg (även kallad Orissa eller India Orissa) är en strain (undervariant) av den hallucinogena svampen Psilocybe cubensis. Den här strainen är uppkallad efter Orissa-regionen (numera känd som Odisha) i Indien, där den ursprungligen upptäcktes.

Orissa India är känd för att producera större svampar än många andra strains av Psilocybe cubensis, vilket gör den populär bland odlare. Effekterna är liknande andra Psilocybe cubensis-svampar och inkluderar förändringar i sinnesintryck, tidsuppfattning och starka emotionella och psykedeliska upplevelser.

Sammanfattningsvis är Orissa India en psilocybin-svamp med ursprung från Indien som är uppskattad för sina stora fruktkroppar och kraftfulla hallucinogena effekter.


Är hallucinogena svampar lagliga i Sverige?

Nej, psilocybin-svampar är klassade som narkotika i Sverige och är därmed olagliga att odla, inneha, sälja, eller konsumera. Brott mot narkotikalagstiftningen kan leda till stränga straff.


Vilka effekter har hallucinogena svampar?

Hallucinogena svampar innehåller ämnena psilocybin och psilocin som kan orsaka hallucinationer, förändrad perception av tid och rum, förändringar i humör och känslor, samt andliga eller mystiska upplevelser. Effekterna varierar beroende på dos, individ, och miljö.


Hur länge varar en svamptripp?

Effekterna av Orissa India 250mg kan börja inom 30 minuter till en timme efter intag och kan pågå i 4 till 6 timmar, beroende på dos och kroppens metabolism. Upplevelsen kan dock kännas längre på grund av förändrad tidsuppfattning.


Är hallucinogena svampar farliga?

Det finns fysiska och psykiska risker. Akuta risker kan vara dåliga "trippar" som leder till stark ångest, förvirring eller panikattacker. På längre sikt kan individer med predisposition för psykisk sjukdom uppleva förvärrade symtom. Felaktig identifiering av svampar kan också leda till förgiftning.


Kan man överdosera på hallucinogena svampar?

Medan en dödlig överdos av psilocybin är extremt ovanlig, kan höga doser leda till kraftiga negativa upplevelser, förvirring och farliga beteenden. Individer som upplever en dålig tripp kan vara en fara för sig själva eller andra.


Vilka är de vanligaste hallucinogena svamparna i Sverige?

Den vanligaste psilocybin-svampen i Sverige är Spindlingar (Psilocybe semilanceata), också känd som toppslätskivling. Den växer naturligt i fuktiga gräsmarker och är den mest förekommande hallucinogena svampen i svenska naturen.


Kan man bli beroende av psilocybin-svampar?

Psilocybin-svampar anses inte vara fysiskt beroendeframkallande, men psykologiskt beroende kan uppstå. Människor kan utveckla ett mönster av missbruk om de söker upprepade upplevelser eller flykt från verkligheten.


Vad är skillnaden mellan psilocybin och LSD?

Båda substanserna är hallucinogener, men psilocybin kommer från naturliga svampar medan LSD är en syntetisk substans. Effekterna kan likna varandra men varar vanligtvis kortare tid med psilocybin än med LSD. Känslomässiga upplevelser kan också vara djupare med psilocybin.


Hur doserar man hallucinogena svampar?

Doseringen beror av Orissa India 250mg på typ av svamp och individens tolerans. En vanlig dos av Orissa India 250mg är mellan 1–2 gram för en mild till måttlig effekt. Vid microdosing (mycket små doser) tar användare ofta så lite som 0,1–0,3 gram.


Är hallucinogena svampar samma sak som "magic mushrooms"?

Ja, termen "magic mushrooms" är ett vardagligt namn för hallucinogena svampar som innehåller psilocybin och psilocin.


Källor

Orissa India 250mg Orissa India 250mg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Orissa India 250mg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *