You dont have javascript enabled! Please enable it! Oxycontin - Mupparna
Betala anonymt & säkert

OxyContin

Oxycontin 80mg Oxydolor

OxyContin är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen oxikodon, en opioid. Det används för att behandla svår smärta och är känt för sin potenta smärtlindrande effekt. Titta gärna in i vår Smärtstillande avdelning.

Hur tar man OxyContin

OxyContin är vanligtvis i form av tabletter med förlängd frisättning. Kan dock rökas med men endast av vissa märken som Mundipharma.

Normal dos av OxyContin

Doseringen av OxyContin bestäms av en läkare beroende på patientens smärtintensitet och behov. Det är viktigt att följa läkarens rekommendationer för dosering.

Hur länge innan OxyContin verkar

Effekterna av OxyContin kan börja märkas inom 30-60 minuter efter intag beroende på beredningsformen.

Hur är ruset på OxyContin

OxyContin ger smärtlindring och kan även ge en känsla av eufori och lugn. Det är en potent opioid med hög potential för fysisk och psykisk beroende.

Hur länge varar OxyContin ruset

Varaktigheten av OxyContins effekter beror på beredningsformen och doseringen, men de kan vara i flera timmar.

Hur mår jag efter OxyContin

Efter att effekterna av OxyContin har avtagit kan en person känna sig trött, dåsig och kan uppleva opioidabstinenssymptom om de är beroende.

Hur länge kan OxyContin spåras i urin eller blod

Vanligtvis 3 dagar i urinet.

Vad är straffet på OxyContin

OxyContin är ett kontrollerat läkemedel i Sverige och används endast i medicinska sammanhang under övervakning av en läkare. Olagligt innehav och användning av OxyContin kan leda till straff enligt narkotikalagstiftningen. Straffet kan variera beroende på lokal lagstiftning och omständigheterna, men det kan inkludera böter och/eller fängelse.

Källor