Guestbook

Our guestbook is for those of you who want to leave a comment about our business, the quality of a product or maybe you have a funny trip report to share. We do not log IP addresses. However, we review all comments before approving them so that no one abuses the guestbook with spam/advertising.

NOTE: For questions regarding your order or other concerns, please contact us by email: [email protected]

You can check the order status on the website. No questions regarding order status or questions about a specific order will be addressed here, but on the email. (when you search for order status, you should enter the order number you received at order without # and the email you entered at order. e.g. 12345 [email protected] ) All questions regarding order status and “not working” will henceforth be automatically deleted.

Raffle: We’re raffling off gift cards worth 500 SEK to people who leave trip reports about our products in the guestbook. (fill in your email if you want to participate. Better chance of winning if you include a cool gif with the report showing your state of health)

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
628 inlägg.
E skrev den 1 december, 2022 kl. 09:20
Tripprapport Zolpidem 10 mg
De gör det som ska, älskar dom!
Svåra problem med sömn efter en större operation så jag uppskattar att dessa finns och hjälper mig genom nätterna.
E skrev den 1 december, 2022 kl. 09:18
Tripprapport: Morfin tabletter blåa

Jag delar den i ca 5 bitar och mår sjukt gott på bara den lilla lilla biten! Jävlar så bra!
E skrev den 1 december, 2022 kl. 09:09
Mupparna har varit (och är) min favoritleverantör i ca 2 års tid. Paketen har ALLTID nått sitt mål förr eller senare, och har problem uppstått har de sett till att lösa dessa på bästa sätt! Priserna är bra, och varorna är i toppkvalité!

Tyvärr verkade många ha problem med sina leveranser för 4 veckor sen, många fick vänta länge och endel verkade bli utan. Jag hade beställt tre paket men endast två kom fram efter 3 veckor.

Ena paketet är borta, de har erbjudit en kompensation med halva mängden av de jag beställt, vilket är schysst för de har inget ansvar för försvunna paket. Lite trist bara att det paketet innehöll mina sömntabletter som jag nu varit utan i en månad, och jag sover ingenting.

Nu har jag två olika beställningar och ett kompensationspaket på ingång, jag hoppas dom är i fas igen och att väntan inte blir för länge!

Mupparna är grymma på det dom gör, jag hoppas att det bara var lite högtryck som orsakade sena leveranser och strul med paketen.

Det blir spännande att se om Posten kommer med något bra idag, iallafall en av mina paket!

Jag tror att allt kommer gå bra hädanefter! Om allt funkat varannan vecka i två års tid för mig så tycker jag inte att en kort tid med strul ska förstöra deras rykte, nu kör vi på och blickar framåt! 🙂

Mupparna, Love you guys <3
Knitte skrev den 1 december, 2022 kl. 00:08
Råkade betala till fel adress och melja support detta och samma dag så fick svar att den är postad, helt otroligt och grymt jobbat och stort tack att ni löste de så fort. Ja trodde de va kört eller att de tar tid men gick som blixten. Återigen har bara gott att säga om mupparna, även om man själv klantar till sig redigt klumpigt så får ja alltid fint bemötande och snabb service 10 av 11muppar 👍👍👍
Sheikarn skrev den 30 november, 2022 kl. 16:32
Hej!

Bra grejer har ni, leveransen är sådär tycker jag men allt kommer fram till slut, även om det kan ta så lång tid som två veckor ibland.

För att tar sedan hade ni oxascand/sobril på lager, är det något ni kommer ta in igen? En underskattad benzo imo. Mvh sheikarn
Peter skrev den 30 november, 2022 kl. 15:18
Fy f***n vilket gäng det bästa amfetaminet och leverans jag varit med om och då har jag provat en mängd olika sorter och leverantörer under 20 år helt underbart ni är bäst mupparna
Hegernat skrev den 30 november, 2022 kl. 14:51


En liten initial recension på Mupparnas crystal meth. Fick hem min beställning snabbare än väntat, ja ingen av oss hyser väl någon större tilltro för Postnord längre. Idag kom mitt CM iaf och jag dök på det så fort min sena lunch var avklarad.

Av någon anledning hade jag inte särskilt höga förväntningar men blev positivt överraskad. Som synes på bilden mestadels ganska pulveriserat men man kan skåda en och annan shard i det. Tyvärr har min pipa ej hunnit anlända så fick helt enkelt prova IV att börja med. En aningens nervös då jag aldrig provat CM förut.

Löser upp väääldigt lite (0.1 typ?) i 2ml kallt vatten och det blir så småningom en glasklar vätska, filtrerar det ändå bara för att vara på säkra sidan. Tänker att jag fegar lite och slår i halva pannan först, se om det känns något. Vet ju varken potens eller riktigt vad jag ska förvänta mig.

Slår i mig ungefär halva lösningen. Känner omgående att pulsen ökar och det börjar hända grejer. Känns bra! Ruset stegrar på skönt. Chillar ett par sekunder och känner efter, allt verkar grönt så trycker i mig resten lugnt och fint. Blir nästan omedelbar effekt av detta och jag får ett väldigt behagligt rus.

Ruset påminner såklart om vanligt hederligt tjack men ändå annorlunda på något sätt, kanske inte lika stissigt, vilket jag iofs kan uppskatta med. Verkade som en rätt lagom mängd att börja med, var tur jag inte underskattade potensen och vräkte på mer.

Hur det fungerar när man röker återstår att se, IV var väldigt nice iaf. Vad gäller återdoseringsbehov etc är det för tidigt att säga något om nu men funkar gjorde det definitivt och jag mår toppen för tillfället.

Får bli en solkar 5/5 i betyg, kommer nog prova köpa mer av detta i framtiden.
Ragge skrev den 30 november, 2022 kl. 13:06
Det här bådar inte gott. Alla beställningar den senaste tiden har tagit 2-4v Och det verkar öka. Vad fan!
EC skrev den 30 november, 2022 kl. 11:42
Har efter 4,5 veckas väntan på min order gett upp hoppet om att den ska dyka upp. Nånstans under leveransen verkar min grejor tyvärr verkat försvunnit in i något svart hål eller liknande. Är väldigt tveksam till om jag kommer våga beställa igen
Knitte skrev den 30 november, 2022 kl. 04:04
Mupparna är verkligen super bra och bra kundservice, fick för lite av en vara, men med snabb och trevligt bemötande på kundservice så löste det sig så jag får tillbaka de som fattas, ni fortsätter att kämpa på och leverans tiderna har blivit snabbare. 10/11 muppar
Knitte skrev den 30 november, 2022 kl. 00:37
Va händer om man betalt till fel adress, är de helt kört då? Kopiera adressen och klistra in, men ganska snart efter betalningen kommit. få man mejl men ja har inte fått nått. och betal adresen såg lite kort och konstigt ut när ja är kolla sen
Svar från admin: Kermit
kontakta kundtjänst om detta så får dom kolla
Moeh skrev den 29 november, 2022 kl. 19:26
Hatten av för Mupparna, va händer 2 dagars leverans?
Aldrig varit med om dess like.

Förra ordern testade vi och koka flera sorter utav Mupparnas ladd, utan tvekan det sjukaste resultaten på väldigt många år.

Slog till på några 1011, för kvittar egentligen vilken sort man köper för alla är verkligen oerhört potenta.

Men wow säger jag bara, stinker verkligen.

Alltså dem här snubbarna är så otroligt jävla service inriktade & professionella. På alla plan.

Ni överträffade mig ännu en gång.

11/10 på absolut allt, från vara till stealth och även till Posttid vilket Mupparna inte kan styra över när de ligger hos postis men dom håller vad dom säger & gör och checkar man sin order så stämmer den till 110%
Freetical skrev den 29 november, 2022 kl. 14:22
Pålitligast i branshen om du frågar mig.

Varan var defekt, pratade med Kermit som ordnade upp det på stubben.

Black cherry vapen, håll i tyglarna för den är det tryck i och mycket god smak och även len för halsen.

Mupparna levererar alltid.

A+++ På alla fronter👌🏼😎
ZiksteN skrev den 29 november, 2022 kl. 13:24
Kermit, hur ligger ni till med leveranser nu? Äre fortfarande långa väntetider läser att några får inom 3 t 5 dagar och några väntar i veckor.. vill lägga beställningen på vissa saker som är akut.. Ha de bäst
Clara skrev den 29 november, 2022 kl. 12:38
Super! Seriösa, snabb leverans och bra kundservice. Fråga: skulle ni kunna ta in oxascand typ 20 mg eller högre? För mig personligen funkar de mycket bättre än både stesolid och xanor.
R skrev den 29 november, 2022 kl. 09:39
Bra kundservice. Råkade betala till fel adress men då de kunde få tag på pengarna ändå så fixade kundservice en leverans åt mig 🙂
Archibald skrev den 29 november, 2022 kl. 00:27
Jag hade lite problem med min senaste beställning för någon vecka sedan, så jag hörde av mig till Mupparna. De löste problemet på ett snabbt och proffsigt sätt.

Är fortsatt väldigt nöjd med Mupparnas tjänst!
Mc skrev den 28 november, 2022 kl. 18:54
Tjena! Ytterst sugen på en beställning men förstår mig inte på detta alls..
Ser ikonen där det står ”Visa”
Men vid betalning så ser jag endast krypto?
Kanske jag som är helt ute och cyklar när jag tror att visa kort ska fungera😕
Svar från admin: Kermit
du kan betala med visa kort, klicka på den guiden du vill betala med i kassan så kommer guiden fram. finns en pil till höger du klickar på så kommer guiden fram för de betalsättet du vill använda.
Denniizz skrev den 28 november, 2022 kl. 17:11
Nu har jag väntat över 1 månad på 2 olika beställningar? Tycker det är sjukt dåligt. Ni som får era produkter inom en vecka har ren tur? Har mejlat supporten flera gånger utan några vettiga svar mer än att det tar längre än vanligt denna dång. Men alltså 2st olika beställningar som gjordes med 1 veckas mellanrum. Båda kan ju inre bara försvinna??
Elrandhir skrev den 28 november, 2022 kl. 15:04
Hej!

Jag hoppas inte Mupparna påverkats. Men när man ser att de har gjort tillslag i hela världen. 40 ton Narkotika. Det är en hel del och att man tagit in folk från flera länder.
Svar från admin: Kermit
Vi är inte med bland dessa individer.

Mupparna krigar på som alltid.