Gästbok

Vår gästbok är till för er som vill lämna en kommentar gällande kvalitén på en produkt eller så kanske ni har en rolig tripprapport att dela med er av. Vi loggar inga IP-adresser. Vi granskar dock alla kommentarer innan de godkänns så ingen missbrukar gästboken med spam/reklam.

Regler för gästboken:

  • Inga inlägg om leveranstider kommer godkännas då det varierar stort.
  • Inga inlägg om hur stealthen är.
  • Inga inlägg där kunder publicerar sina namn/efternamn eller andra känsliga uppgifter.
  • Inga frågor om orderstatus (det kollas via orderstatus).

OBS: För frågor gällande er order eller övriga funderingar, var god kontakta oss på mail: [email protected]

Orderstatus kan ni själva kolla på hemsidan. Inga frågor gällande orderstatus eller frågor om en specifik order tas upp här utan det sker på mailen. (när du söker orderstatus ska du ange ordernummer du fått vid best utan # samt emailen du angivit vid best. ex 12345 [email protected] ) Alla frågor rörande orderstatus och att det inte “fungerar” kommer hädanefter raderas automatiskt.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
913 inlägg.
Engla skrev den 21 mars, 2023 kl. 12:36
Ja, dmt vape vore awsome🤩
Ulf-Perry skrev den 20 mars, 2023 kl. 23:26
Jag hade blivit lycklig om ni hade kunnat ta in DMT-vape eller bara DMT 😊
NAqkq skrev den 20 mars, 2023 kl. 22:34
Have you stopped shipping outside of Sweden?
Svar från admin: Kermit
we will fix this today
Norre skrev den 20 mars, 2023 kl. 18:18
Äntligen det är öppet igen, har saknat eran tjack. Jag väntar fortfarande på mina 2 produkter, jag har skickat ett mejl till er hoppas ni kan hjälpa mig 😄
smurfen skrev den 20 mars, 2023 kl. 14:05
svar till Vinda och er andra som har funderingar kring ordar och support, är bara en gissning men jag tror att under tiden som sidan legat nere så har det inte gått att malja support som väldigt många säkert försökt med. men nu när sidan är uppe så går det alldeles utmärkt
Pikka666 skrev den 20 mars, 2023 kl. 14:04
Äntligen är det öppet igen. Jag är en helt ny kund och väntar på min första beställning Pregabalin. Ser ingen order när jag söker i order men skickat iväg mejl och hoppas hoppas det är påväg.
Smurfen skrev den 20 mars, 2023 kl. 10:37
Va några ordrar jag ej fått. Mejla support och fick svar omgående inom 25min. Snabbt jämfört med tidigare och super trevligt bemötande och skulle få de som som saknades 🙂
Vinda skrev den 20 mars, 2023 kl. 10:14
Bra att ni är uppe igen och vart ärliga med att ni inte hunnit med. Jag har mailat er om 3 ordrar som inte kommit. Hade gett upp. Kan det fixas inom snar framtid så kommer jag våga handla av er igen för ni har bra utbud.
Svara gärna på mitt mail.
Kul att ni öppnat igen. Seriöst av er.
Svar från admin: Kermit
Hej, tråkigt att höra, håll kontakt med kundtjänst så ska vi försöka lösa detta
Smurfen skrev den 20 mars, 2023 kl. 08:53
Härligt att ni äntligen öppnat upp igen. Såg dock att ni inte har lika mycket produkter uppe. Men de kommer säkert så småningom men är lite nya med som är bra 🙂
Svar från admin: Kermit
de trillar in fler snart ska du se 😃
Kermit skrev den 20 mars, 2023 kl. 02:37
Som alla märkt har butiken varit stängd ett antal dagar. Vi har haft tid att strukturera om oss och stärka upp vissa bitar. Det har inte varit roligt att stänga butiken men har varit nödvändigt. Vi har vuxit så mycket fortare än vi anat och order mängden ökade lavinartat vilket resulterade i ett för högt tryck på vissa arbetsroller.

Under tiden vi stängt butiken har vi givetvis inte rullat tummarna utan vi har haft gott om tid att arbeta på flera fronter. Stärka upp post/pack samt andra bitar i ledet. Förutom det har vi haft tid att lägga upp alla nya fantastiska produkter på sidan.

Utöver detta har vi frångått gåvosystemet och infört en rabattstege istället som dras automatiskt i kassan. Vi såg flertalet nackdelar med gåvosystemet då många kunder glömde bocka i det och gick miste om fina produkter så har vi valt att ge alla rabatter istället och på så sätt sparar man dom pengarna istället och kan köpa det godiset man vill ha.

Alla ordrar som legat har blivit packade och postade. Vänligen kontakta kundsupport om du ej fått ditt paket så vi kan kolla på det. Leveranstiden har ju givetvis blivit kraftigt försämrad under denna period och vi beklagar det givetvis.

Vi hoppas att kunna tillgodose allas godis behov som tidigare igen.

Önskar alla en fin dag och återigen vi beklagar att det blev som det blev.

Mvh
Kermit
Adde skrev den 6 mars, 2023 kl. 20:14
Kan ni inte ta in Viagra
Smurfen skrev den 6 mars, 2023 kl. 00:24
Är det någon som har har erfarenhet av cannabisolja och godiset och kan förklara. Ge en bild på skillnad? Röka och godis vet jag är olika rus men hur är det med oljan och godiset? Sitter det i längre tid och ger det helt olika effekter?
b skrev den 5 mars, 2023 kl. 17:56
Nöjd,bra produkt
Softball skrev den 4 mars, 2023 kl. 01:09
Köpte 2 nya sorter Ladd nyligen och vill bara berömma Mupparna.com för den höga kvalitet som ni håller när det gäller Ladd.
Ja som är gammal i ladd gemet får rysningar i nacken ansiktet domnar av och 100% fart.
Bull och scorpion är bästa laddet på många år mina vänner satt och gunga i soffan🤣🥳 när dom provade Mupparnas Ladd för första gången.
Så tack för ni finns ni är bäst i Sverige när det gäller stoffer.
Norre skrev den 2 mars, 2023 kl. 09:02
Tjena har bara en fråga, när kommer ni få in OC 5?
Felis skrev den 1 mars, 2023 kl. 21:40
La min första beställning för ett tag sedan för 5 blue punishers. Hade dock lite strul med att få hit dom först men fick väldigt hjälpsam, snabb och bra respons och redan efter någon vecka till så var allt ordnat.

Produkten i fråga var också över all förväntan.

Kommer nog att bli fler beställningar från mig framöver, grym service.
Felis ~
Smurfen skrev den 1 mars, 2023 kl. 01:55
Beställde 100st Dolcontin 5mg i förebyggande syfte. Vet inte riktigt varför men hade en känsla att läkaren kommer trappa ner mina oxy men tyvärr så va dom slutsålda. Så fick bli Dolcontin. Till saken va att jag träffade idag en ryggspecialist. Men samtalet tog en kvart och så kände han inte ens på min rygg eller når och sa att antingen får du vara vet som en gris och ha ont som fan eller gå ner till 40kg. Jag är en MAN och är 177 och väger runt 75 så inte fan är de fel på vikten och så klippte läkaren 30 mg oxy om dagen rakt av som jag tagit i ett år drygt utan ner trappaning. Men jag ger mig inte har anmält den idioten till vården. Är tyvärr lite tråkigt att lev är väldigt obalanserad. Är 3 olika odrar från 16 dagar till 10 dagar sen och från helgen så får hoppas att de dycker upp snart. Men till er som har svenska mediciner och tycker de är jädrgt dyrt, skillnad om du får på recept så kommer priset vara väldigt högt när läkaren kliper allt rakt av. Då menar jag inte högt priset orda grant men ni förstår...
Har aldrig provat Dolcontin men det är depå till skillnad från oxy 5 snabbverkande så tror nog att de går att ta 2 så blir de nog liknade effekt. Funderar på om jag ska skansa att vänta till helg rabatt, ha någon rabattkod medoch köpa upp hela lagret hahaha, nä men ett större parti men de känns lite osis om det skulle vara slut sålt tills dess. Men tänk så med allt om ni har recept och inte missbrukar så ha de åtanke att det kan ta slut på apoteket med och här med men brukar ofta finnas något likvärdig inne men med leverans så va ute i god tid
blue skrev den 28 februari, 2023 kl. 17:19
Efter 2 år blev det problem med 1 brev. Detta ersatte mupparna med övervikt och snabbt, något som var deras förslag.
De är otroligt hur effektiva de är!
Smurfen skrev den 26 februari, 2023 kl. 22:52
Svar på ANNA fråga ang tram.

Svar från support den 18de

Vi scannar hela tiden av marknaden för nya produkter, vi har just nu tramadol 200mg i lager. Kika på hemsidan
Anna skrev den 26 februari, 2023 kl. 09:44
Hej, kommer ni få in mer tramadol? Och isåfall när? Bäst är ni iaf! PUSS