Ksalol 1mg

Tripp rapport., Köpte 50 blå fick 75 löste att de skulle vara dåliga av andra som inte vet va de snackar om ! Åstartade med 3 st på förmiddagen kände behagligt rus. Men som alla alla vet mycket vill ha mer så när kvällen var slut hade jag förbrukat va 10 st mamma undrade om jag druckit och fick världens munchies och piller Hicka. Min kväll slutade kl 19.30 sovandes på soffan och hade den behagliga ste kvällen på länge.
Så ni som säger att det e en dålig batch släng er i väggen dessa var potenta som få!! Kommer görs en större beställningen kanska snart. Hoppas ni belönar kunder som skriver här varje gång! Blå måste jag ge 10/10 deras ful 6/10 kan bli bättre. Deras röka 8/10 och snälla prova lyraca pulvret en tesked och ni blir i extac! Jag har hållit på med droger i ca 25 år och allt här håller hög klass förutom deras ful borde ta in något bättre klet som man kan slå i sig utan att det blir som sörja och snälla höj priset för att få det bästa tjacket hoppas ni lyssnar på mig och många andra. Även oxynorm skulle bli en succe.
Men som sagt dessa grabbar kan man lite på till hundra 3 dagars leverans och fick mer en jag beställde! Kör på bröder!