ketamin s-isomer

Hemkommen efter en hård vecka på jobbet,visste att muppzens leverans troligtvis hade kommit, mycket riktigt så låg det där. Tog min hoj till affären köpte lite gott att äta och kom sedan hem och blir stucken av en geting i armhålan :O( vid min ytterdörr). Börjar klämma på ketapåsen när chocken lagt sig och blir sugen att prova (tänker att detta såg krossat ut ,undra om det är utblandat) dock så litade jag på min magkänsla att mupparna är seriösa, så jag börjar med en dutt från handtaget på en tesked och drar hälften i näsan. Jag börjar hänga och vika tvätt efteråt och det börjar eka i huvudet, jag känner igen ketaminkänslan nästan omgående och jag småflinar för jag inser det är det är potenta grejer. Min granne ringer och jag stelnar till -shit jag är krokig måste stila mig 

 så efter 20min hör jag av mig till grannen, han ville ha hjälp att bära en grej, men de hade löst sig ändå. Jag tror inte han märkte något på mig och nu skall jag prova en stor dos ketamin 

 och se om k-holet är sig likt. Tack mupparna för bra kvalité och proffsig hantering av en ljusskygg tjänst! Lev väl må bäst Mvh Friz(ursäkta stavfel är lite krokig)