Kermits Top Ketama (Mjuk o Fin)

Jag älskar att träna när jag är hög och har provat flera av era sorter genom tiderna men jag är ute efter en sort som inte tar över helt och blir soffliggandes. Ser att många andra skrivit om kermit haschet och jag hade en liten annorlunda effekt. Tycker haschet i sig gav en fantastisk effekt och jag blev varken soffpotatis eller alert som en mupp. Utan precis perfekt.

Gick till gymmet i vanlig ordning när jag va hög och ja tränade i 3 timmar. Sinnessjukt skönt. Fanns liksom ingen hejd på det och jag mådde som en jävla kung. Log hela tiden och bara åkte med båten. När jag kört biceps curl 10e rep så insåg ja att ja fastnat lite. (letade efter en rolig bild för att illustrera och hittade denna som var perfekt.)

Doft – 8 / 10
Len mot halsen – 8 / 10
Syrka (detta är ju olika per person) – 7-8 / 10

Jag rökte strax innan gymmet och var där ca 3 timmar och när ja lämnade gymmet kände ja att de börjat smyga sig ur lite tidigare men jag fyllde på strax efter gymmet. Överlag är denna sorten mycket fin. Ser fram emot att prova flera nya sorter om ni har på ingång? Gärna som detta rökat om ni kan ta in fler av dessa. Jag vill gymma på mitt röka… jag vet att jag är udda kanske men det är min grej. Tack för ett fint gympass och önskar er en fin dag!

Hoppas detta är till hjälp för andra som gillar att gymma på röka