Kermits Top Ketama (Mjuk o Fin)

När den dök upp i brevlådan var jag gladare än en pojke på julafton. Öppnade och kände direkt en fantasatisk doft och den kändes mjuk och fin. Polaren köpte samma samtidigt som mig och hans va lite hårdare när den kom fram men tänk på att om det är kallt ute så blir den lite hård så då behöver den lite rumstempratur igen (sa han). Jag provrökte omedelbart detta fantastiska röka och det slog mig rätt så snabbt med en fin kraft.
Började små lé och var sjukt avslappnad. Jag blev sugen på att äta något så ofattbart. Så sprang ner till kiosken och handlade typ 5 mindre godispåsar. Nere i kiosken känner jag att den slår hårdare och jag börjar småskratta åt situationen och hur bra jag mår.
På vägen upp inser jag att jag är hungrig med så jag beställer en pizza. Redan här känner ja att ja kommer föräta mig denna vackra dag. Väl uppe i lägenheten känner jag hur rökat har nått sin peak och jag njuter. Känner mig så avslappnad på ett så fantastiskt sätt. Min kväll avslutades på att jag rökte lite mer för att senare somna på soffan.

Detta haschet är erat bästa hitils måste ja säga och jag hoppas ni har mer av detta för nästa löning ska ja köpa 200g.

Ta gärna in mer av röka som detta och jag hoppas fler kan inflika att detta röka e så fint så att ni tar in mer.

Må bäst mupparna!