Cannabis Gummibjörnar 300mg

Jag har typ aldrig provat edibles förut men ville gå över till det för mina lungor behöver vila lite.

Då jag är van vid röka och mina vänner med så tänker man inte på att man behöver vänta 1 timma på att edibles ska kicka igång. Sen är det ju alltid svårt att dosera i början för man vet inte hur mkt man behöver men jag tog en hel björn för jag tänkte att jag är ju en viking.

Efter ca 1 timma började den verka och helvete….den kom smygande men ökade i takt som en Ferrari bil på autoban. Efter en liten stund insåg jag att en hel björn kanske va aningen stark för mig och mina vänner kände samma sak och alla satt o skrattade i soffan och blev helt bänga.

Vi fick munchis som bara fan och vi fick kuta ner till affären snabbt för att fylla på godis och mat förrådet. Skulle säga att dom höll i sig 4 timmar ungefär och peaken kom ca 1h 20min efter intaget. Men för oss räcker det gott och väl med en halv björn. Kanske en 3e del med.

Ruset skiljer sig aningen från röka. Detta rus håller i sig längre och har en stabilare peak. Röka måste man ju fylla på hela jävla tiden vilket är jobbigt. även om jag gillar joints. Björnarna kan bli våra nya favoriter.