Sveriges bästa återförsäljare

Kokain Scorpion 95%

Då var det åter igen dags för ytterligare ett inlägg som likt tidigare skrivna av mig är fulla med superlativ om mupparna och den professionella verksamheten dom bedriver.

Jag fick till en början vänta längre än vanligt men sen mailade jag lite dem och dom har enligt mig det mest personliga sättet att behandla sina kunder, detta är kanske inte något andra sätter värde på men för mig ökar det den sammantagna värdet för hela köpet.

Då jag sällan har så mycket pengar är Kokainet något jag bara kan unna mig vid enstaka tillfällen. När jag i dagarna fick mitt Scorpion levererat på 2 dagar var jag som ett barn på julafton, lukten och den första näbben jag fixade märkte jag direkt att den höll super kvalitet, när jag var yngre fick jag vid ett tillfälle att köpa kokain i Peru då jag var där på semester, den känslan återfanns nu man trycker ned kortet och det är en frasighet som man idag väljer att kalla flake, sen satte jag min super lampa på tallriken för att se det ordentligt, det var lite kristall likt glittrande och jag drog lite på tanden för att känna smaken, två tänder domnade ganska direkt, när dessa 3 egenskaper finns vet jag att nu har jag bra produkt.

Fick åka till systemet och köpa mig min 7åriga Havanna Club som jag älskar i kombination med bra kola.
Första näbben i kombination med rommen var ljuvlig, efter andra och 30 min så infann sig den där sjukt sköna känslan av lugn njutning, bara känna sig avslappnad och påverkad på ett kontrollerat sätt.
Så tack Kermit och övriga muppar för en fantastisk upplevelse.

Sveriges bästa återförsäljare