Cannabis Praliner 120mg

Köpte jag och ville lämna några kommentarer om dessa.

Har knaprat era björnar en längre tid och ville ge mig ut på nya marker genom att prova dom nya godisarna ni har.

Slängde i mig en halv för jag trodde att jag kunde hantera dom lika lätt som björnarna och sket fullständigt i mupparnas varningstext under produkten att dom är starka.

Efter 45min så kom effekten som en raket emot mig och insåg rätt snabbt att jag låg i underläge där och förberedde mig på en jävla fight och wow vilken resa.

Fantastiskt skönt rus och mer åt det sativa hållet som jag läst ett annat inlägg i gästboken om. För första gången på 1 år typ så har jag storstädat min lägenhet och sen satt jag och spelade dota i 4timmar. kände mig som en jävla kung.

Måste säga att jag är imponerad av dessa godisar då dom gav ett helt annat rus än va björnarna gör.

Dessa godisar höll i sig nästan 3-4 timmar tyckte jag. Slog på 30-45min för både mig och min vän. En halv var lite starkt dock då det kändes som jag var inne i själva spelet jag spelade en liten stund så det räcker nog med en fjärde del för mig. Polaren tyckte en halv var lagom men åt det starka hållet.

Men fan vilken resa. Om ni gillar björnarna ska ni prova dessa godisar. (smakar inte weed direkt som björnarna heller).

Tack för mig.